Portable Flow Meter Transducer Kabelen

Nodeems d'Transducer A a B an d'Päif agebaut sinn, sollten d'Sensorkabelen op d'Senderplaz geréckelt ginn.Vergewëssert Iech datt déi geliwwert Kabellängt genuch ass fir d'Installatiounsufuerderunge z'erreechen.Iwwerdeems Transducer Kabel Extensioun net allgemeng recommandéiert ass, wann zousätzlech Transducer Kabel néideg ass, benotzen RG59 75 Ohm koaxial Kabel.
OPGEPASST: D'Kabele sinn entwéckelt fir niddereg Niveau Signaler ze droen déi vum Sensor entwéckelt ginn.Virsiichteg sollt getraff ginn beim Routing vun de Kabelen.Vermeiden Kabelen no bei Héichspannungsquellen oder EMI / RFI lafen.Vermeit och d'Kabelen a Kabelschachtkonfiguratiounen ze routéieren, ausser d'Tabletten sinn speziell fir aner niddereg Spannung, nidderegen Niveau Signalkabel benotzt.

Post Zäit: Okt-08-2022