RC82 Hëtzt Meter Funktiounen

Ultrasonic Hëtzt BTU Meter Fir Grouss Duerchmiesser Pipe
1. Rechner kann um Kierper hänkt oder separat installéiert ginn.
2. Intern 3.6V héich Kapazitéit Lithium Batterie, extern AC220V oder DC24V fakultativ;
3. Eenzegaarteg Design fir flësseg Struktur fir d'Messgenauegkeet an d'Stabilitéit ze verbesseren an d'Ufuerderung fir berouegend Sektioun während der Installatioun ze reduzéieren.
4. IP Grad: IP68.
5. Kann am Flux Päif oder am Retour Päif montéiert ginn, a kann an horizontal oder vertikal montéiert ginn.
6. Ënnerstëtzt Kommunikatiounsprotokoll abegraff CJ/T 188, MODBUS RTU a GB/T 26831.
7. Ënnerstëtzt opteschen, RS485 a M-Bus Schnëttplazen ;bequem fir Benotzer Daten op verschidde Manéieren ze verwalten.
8. 4 ~ 20 mA Ausgang fakultativ.
Opgepasst: Standard Standardparameter fir hiergestallt Produkt, wa keng speziell Indikatioun.

Post Zäit: Okt-28-2022