Firwat weist Clamp op Ultraschall Flow Meter schwaach Signal wann während Flux Miessung?

Clamp op Ultraschall Flow Meter ass gëeegent fir Flux Miessung am voll Waasser Päif, et ass einfach ze installéieren a kee Kontakt mat Flëssegket direkt;Et kann de Medium moossen dat net einfach ass ze beréieren oder ze beobachten.Normalerweis kann Ultraschall Flowmeter Clamp on fir ganz laang Zäit schaffen.

Wann de schlechte Signal fir de Flowmeter geschitt ass, kann de Benotzer probéieren ënner Punkten ze maachen.

1. Vergewëssert Iech datt d'Päif voll Waasser ass (Et muss voll Waasserleitung sinn, net deelweis gefëllt / net voll Päif);

2. Fir net-invasiv Flowmeter, wann de gemoossene Päif ze no bei der Mauer ass, kënnen d'Klammen op Transducers och d'Päif mat engem Schréiegtwénkel installéiert ginn, et ass net e Must fir Flowtransducer an der horizontaler Päif z'installéieren, an dësem Fall kënne mir wielt "Z" Method fir se z'installéieren;

3. Wielt d'Installatiounspunkten, wou d'Päiffläch homogen an eenheetlech ass am Verglach mat anere Päifflächen, dann genuch Kupplung a montéieren net invasiv Sensoren.

4. Flow Transducers erofhuelen fir d'Installatiounsplaz mat guddem Signal ze fannen fir d'Plaz vum exzellente Messwert ze vermeiden, wou de staarke Signal kann opgeholl ginn duerch d'Skaléierung vun der banneschten Mauer vun der Pipeline oder der lokaler Verformung vun der Pipeline, déi verursaacht den Ultraschallstrahl fir de virausgesot Gebitt ze reflektéieren;

5. D'Metallpipe mat eeschten banneschten Mauer Skaléierung kann getraff ginn fir de Skaléierendeel ze falen oder ze knacken, pls bemierkt datt wann dëst, heiansdo net hëlleft der Iwwerdroung vun der Ultraschallwelle wéinst der Spalt tëscht der Skaléierung an der banneschten Mauer.

Zënter extern Klemm um Ultraschallflowmeter allgemeng benotzt gëtt fir dreckeg Flëssegkeeten ze moossen, funktionnéiert et dacks falsch wéinst der Akkumulation vun der Schicht op der banneschten Päifmauer vum Sensor nodeems Dir eng Zäit laang geschafft huet, Mir proposéieren datt d'Filtergeräter upstream installéiert kënne ginn wa méiglech, funktionnéieren d'Instrumenter besser a behalen stabil fir de Flowmesswäert.

Wielt Clamp op Ultrasonic Flowmeter, pls gleewen Lanry Instrumenter (professionnell Hiersteller vun Ultrasonic Flow Meter iwwer 20 Joer Fabrikatiounserfarungen)

Post Zäit: Sep-16-2022