Vergläicht mat TF1100-DC Dual-Channel an TF1100-EC Single Channel Ultrasonic Flowmeter

TF1100-EC Transit Zäit Eenkanal Ultraschall Flow Meter Clamp op Waasser Flow Meter ass mat engem Paar Standard Temperatur Sensoren oder Héichtemperatur Sensoren.D'Genauegkeet dovun ass ± 1%, mat LCD Display.TF1100-EC Flëssegket Flow Meter kann nëmmen duerch Zero Kader op statesch Flëssegket Conditioun fäerdeg.Ausserdeem kann et Flëssegkeetsgeschwindegkeetsbereich vun 0,01m / s bis 12m / s moossen.TF1100-DC Dual Weeër Clamp op Ultraschall Flow Miessung ass mat zwee Pair vun héich Temperatur ultasonic transducers, a seng Genauegkeet ass bis ± 0.5%, dësen zwee Channels Flëssegket Flowmeter ass mat Faarf Écran Display, Double Channels Waasser Flux Miessung Apparater kann de Null-Astellung bei dynamesche Flëssegkeetszoustand.TF1100-DC net opdrénglech Flowmessung kann d'Flëssegkeetsgeschwindegkeetsberäich vun 0,01/s bis 15m/s moossen.

Schlag Dësch firVerglach mat TF1100-DC an TF1100-EC Ultraschall Flux Meter.

Vergläicht mat TF1100-DC Dual-Channel an TF1100-EC Single Channel Ultrasonic Flowmeter - Klemm op Serie
Typ Kanalnummer Genauegkeet Display Sensor Temp. Null Realitéit Widderhuelbarkeet Sensibilitéit Sensorkompatibilitéit
Spezifikatioune vun TF1100-EC eenzel 1% LCD -35-85°C Standard statesch null 0,25 mm/s 0,002 0,003 m/s No
Spezifikatioune vun TF1100-DC Dual 0,5% 4,3" Faarf LCD -35-200°C Standard dynamesch null 0,1 mm/s 0,0015 0,001 m/s Kompatibel mat TF1100-EC

Post Zäit: Februar-17-2023