Elektromagnetesche Flowmeter Null Instabilitéit Kontrollprozess:

Elektromagnetesche Flowmeter Null Instabilitéit Kontrollprozess:

1, d'Benotzung vum Ventil fir eng laang Zäit oder flësseg Dreck fir de Ventil zougemaach ze maachen onkomplett Fäll gëtt dacks begéint, besonnesch grouss Ventile.En anere gemeinsame Grond ass datt de Flowmeter e puer Filialen zousätzlech zu der Haaptleitung huet, an de Ventil vun dëse Branchen ass vergiess oder vernoléissegt fir zou ze maachen.

2, d'Flëssegkeetskonduktivitéit ännert sech oder ass net duerchschnëttlech, d'Null ännert sech an der Rou, an d'Ausgab rëselt wann se aktiv ass.Dofir sollt d'Positioun vum Flowmeter wäit ewech vum Injektiounspunkt oder dem Downstream vun der Pipeline chemesch Äntwert Sektioun sinn, an de Flowsensor ass besser an der Upstream vun dëse Plazen installéiert.

3, well de banneschten Mauer Uewerfläch scaling an Elektroden Pollutioun Niveau kann net komplett a symmetresch ginn, zerstéiert der initial null Kader vun der Gläichgewiicht.D'Behandlungsmoossname sinn d'Dreck an d'akkumuléiert Skala Schicht ze läschen;Wann d'Nullännerung net grouss ass, kënnt Dir och probéieren d'Null zréckzesetzen.

4, d'Verännerung vum Status vun der Kraaftausrüstung no beim Flowsensor (wéi d'Erhéijung vum Leckstroum) ass eng Verännerung vum Buedempotenzial, wat och den elektromagnetesche Flowmeter Nullännerung verursaacht.Heiansdo sinn d'Ëmweltbedéngungen besser, an den elektromagnéitesche Flowmeter kann normalerweis ouni Buedem funktionnéieren, awer wann d'gutt Ëmfeld net existéiert, erschéngt den Instrumentproblem.

5. Check de Flux Diagramm.Reduzéiert Isolatioun vun der Signalschleife féiert zu Null Onstabilitéit.Den Haaptgrond fir den Isolatiounsfall vum Signalkrees gëtt duerch d'Reduktioun vun der Isolatioun vum Elektrodendeel verursaacht, d'Versiegelung vun der Drotverbindung ass net strikt, an d'Feuchtigkeit sauerem Niwwel oder de Pulverstaub trëfft an d'Instrumentverbindungsbox oder d'Instrumentverbindung. Kabel Ënnerhalt Schicht, sou datt d'Isolatioun reduzéiert gëtt.

Wann de Problem nach ëmmer net geléist ka ginn, kontaktéiert eis w.e.g. fir Iech z'ënnerstëtzen.

Post Zäit: Nov-20-2023