Wéi léisen den nidderegen oder kee Wäert vu S oder Q fir Transit-Zäit Insertion & Clamp-on Flow Meter?Wéi eng Grënn hunn et verursaacht?

1. Check wann der op-Site Ëmwelt puer speziell Demanden treffen wéi ënnert.1).Laang genuch riicht Päif Längt;2) De Medium kann duerch eis Meter gemooss ginn a muss voll Waasserleitung sinn;3) Manner Loftblasen a Feststoffer a gemoossene Flëssegkeete vu Päif.

2. Checkde Pipeline Parameterass richteg, ob et Fudder a Skala an der Pipeline ass, ob deFlëssegkeet ass moossbar, iwwerpréift ob d'Parameterastellung vum Host korrekt ass, wann et Fudder ass, Fuddermaterialmuss sinnmoossbar.Fir de KlemmonSensor, sécherstellen, datt deMauer externvun der Pipeline gëtt propper poléiert an deKupplung tgëtt gläichméisseg a voll applizéiert;
3. Kontrolléiert ob de Sensor korrekt installéiert an installéiert ass (installéiert de Sensor no der Sensorabstand, déi vum M25-Menü gefrot gëtt).Fir de Plug-in Sensor, kontrolléiert ob de Sensor ausgeriicht ass.
4. Iwwerpréift ob d'Sensorverdrahtung gutt ass, kontrolléiert de M91-Menü, beobachtet d'Zäitiwwerdroungsverhältnis, passt d'Sensorinstallatioun un, fir se am Beräich vun 97% -103% ze maachen;
5. Wann d'Zäittransmissionsverhältnis am Beräich vun 97% -103% ass, awer d'S- a Q-Wäerter sinn nach ëmmer niddereg, weist datt de Päifduerchmiesser grouss ass oder d'Mauerdicke déck ass.6. Ersetzt weg d'Sensorinstallatiounsmethod mat Z Method.
7. Wann d'Zäittransferverhältnis net op 97% -103% ugepasst ka ginn, oder S-Wäert an Q-Wäert ëmmer 0 sinn, an déi vireg Schrëtt sinn korrekt, kann et e Problem mam Sensor oder dem Host sinn.Ewechzehuelen de Sensor a Riichter mat de Methoden uewen ernimmt.

Post Zäit: Jul-22-2022