Wéi konfiguréieren ech eng Nullpunktkalibratioun?

Et ass néideg fir de richtege Nullflossbedingung z'erreechen an de Setpunkt an d'Instrument ze programméieren.Wann den Null-Setpunkt net um richtege Nullfluss ass, kann e Miessdifferenz optrieden.Well all Flowmeterinstallatioun liicht anescht ass an Tounwellen op liicht ënnerschiddlech Weeër duerch dës verschidden Installatiounen reesen, gëtt an dësem Entrée eng Dispositioun gemaach fir "True Zero" Flow - SETUP ZERO ze etabléieren.
Et existéiert e 'Nullpunkt' mat bestëmmter Installatioun, wat heescht datt de Flowmeter en Net-Nullwäert weist wann de Flow absolut gestoppt ass.An dësem Fall, en Nullpunkt mat der Funktioun an der Fënster M42 ze setzen, bréngt e méi genee Miessresultat.
Wann Dir e Kalibrierungstest maacht, ass et och ganz wichteg.Vergewëssert Iech datt d'Päif voller Flëssegkeet ass an de Flux absolut gestoppt ass - sécher all Ventile zoumaachen an Zäit fir all Settlement ze erreechen.Fuert dann d'Funktioun an der Fënster M42 aus andeems Dir op d'MENU 4 2 Schlësselen dréckt, dann dréckt ENTER Schlëssel a waart bis de KonterLiesungen, déi am ënneschten rietsen Eck vum Écran ugewise ginn, ginn op "00";also, der null Formatioun ass fäerdeg an d'Instrument weist d'Resultater automatesch duerch Fënster No.01.
Widderhuelen d'Null-Set-Kalibrierung wann et nach ëmmer miniméiert muss ginn, dh d'Vitesse Liesung ass nach ëmmer héich.

Post Zäit: Okt-14-2022