Mag Serie elektromagnetesch Flux Meter Fonctiounen

• Ginn uwendbar fir de Flux vu verschiddenen konduktiven Flëssegkeeten ze moossen (Konduktivitéit >1uS / cm).
  • Kann niddereg Flux Taux vun 1 L / h moossen.
  • Mat Fäegkeet vum Forward a Reverse Flow.
  • Keng limitéiert Baffle, keen Drockverloscht, schwéier ze verstoppen, Energie spueren a Verbrauch reduzéieren.
  • Vill Kommunikatiounen fakultativ, wéi 4-20mA, Pulse, GPRS, RS485 ModBus, Bluetooth, etc.
  • Fotosensibel Knäppchen, IP68 Design, laang Zäit ënner Waasser funktionnéiert.
  • Date Logger Fäegkeet ass fakultativ.
  • Net-linear Korrektur vum Meterfaktor, kann d'Parameteren online geännert ginn.
  • Mat dem Telefon Bluetooth an ult-rared Fernsteierung, kann et operéiert ginn ouni de Cover opzemaachen.
  • Mat der Technologie vun Edelstahl-Fuerderung, kann am Fall vun negativen Drock benotzt ginn.
  • Mat stabiler Leeschtung, gutt Widderhuelbarkeet an héich Genauegkeet (kann 0,2% erreechen).

Post Zäit: Sep-11-2023