Methode fir Schallgeschwindegkeet vun enger bestëmmter Flëssegkeet ze schätzen

Schallgeschwindegkeet vu gemoossene Flëssegkeet ass erfuerderlech wann Dir TF1100 Serie Transitzäit Ultraschall Flow Meter benotzt.Dës Instruktioun gëtt benotzt fir d'Schallgeschwindegkeet vun enger bestëmmter Flëssegkeet ze schätzen datt de Metersystem seng Toungeschwindegkeet net seet an Dir musst et schätzen.

Pls befollegt d'Schrëtt hei ënnen fir TF1100 Serie Transitzäit Ultraschall Flow Meter:

1. Dréckt Schlëssel MENU 1 1 fir an Windows M11 anzeginn an Input Päif OD Dann dréckt fir ze bestätegen.

2. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M12 anzeginn an d'Päifdicke anzeginn.Da dréckt fir ze bestätegen.

3. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M13 anzeginn.De Meter wäert d'Päif ID automatesch ausschaffen.

4. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M14 anzeginn.Da dréckt ENTER ,∧/+ oder ∨/- fir Päifmaterial ze wielen.Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

5. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M16 anzeginn.Da dréckt ENTER ,∧/+ oder ∨/- fir linear Material ze wielen.Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

6. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M20 anzeginn.Da dréckt ENTER ,∧/+ oder ∨/- fir Flëssegkeetstyp als "8.Aner".Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

7. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M21 anzeginn.Dann dréckt ENTER a gitt 1482m / s (wat d'Toungeschwindegkeet vum Waasser ass, e Standardastellung vum Metersystem) wann d'Flëssegkeetstyp am Päif onbekannt ass.Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

8. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M22 anzeginn.Da dréckt ENTER fir d'Viskositéit vun der gemoosser Flëssegkeet anzeginn.Wann onbekannt, pls erlaabt d'Standardastellung vum Metersystem deen 1.0038 ass.

9. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M23 anzeginn.Da dréckt ENTER ,∧/+ oder ∨/- fir den Transducertyp ze wielen.Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

10. Dréckt Schlëssel ∨/- fir an Windows M24 anzeginn.Da dréckt ENTER ,∧/+ oder ∨/- fir d'Montagetyp ze wielen.Da dréckt ENTER fir ze bestätegen.

11. Nodeems Dir uewe Parameteren aginn hutt, dréckt op ∨/- fir an d'Fënster M25 anzeginn, déi automatesch de passende Montageraum tëscht den zwee Transducer weist.Dës Montageabstand sollt strikt respektéiert ginn.

12. Wann Dir installéiert, gitt sécher datt de Signalstäerkt a Qualitéitswäert am M90 méi grouss wéi méiglech ugewise gëtt.Héich Signalstäerkt a Qualitéit kënne Stabilitéit a Genauegkeet vun der Operatioun garantéieren.

13. Press Schlëssel MENU 9 2 fir e Bléck de Sound Vitesse vun Meter entdeckt.Allgemeng ass den detektéierte Wäert ongeféier gläich wéi den Inputwäert am M21.Wann et groussen Ënnerscheed tëscht den zwee Wäerter ass, heescht et datt d'Installatiounsplaz oder de Wäert am M21 falsch ass.Da musse mir déi geschätzte Toungeschwindegkeet an M21 aginn.Generell widderhuelen uewen Method fir dräimol an Dir wäert präziist geschätzte Toun Vitesse kréien.

14. Nodeems Dir all uewe Parameter Astellunge fäerdeg gemaach hutt, dréckt MENU 0 1 fir de Moosswäert ze weisen.

Post Zäit: Okt-27-2021