MTLD elektromagnetesche Flux Meter - Meter Modus

Testmodus: Fourniture Muecht un der Converter, d'Instrument kréien an den Test Modus (LCD Mëtt Rei keng Batterie Symbol op der rietser Säit).De Konverter kann Pulssignaler ausginn fir d'Maschinnkalibratioun ze kompletéieren oder d'Konverterparameter z'änneren.Nodeems Dir de Meterkalibratiounsmodus erakënnt, ouni Operatioun, ginn 3 Minutten automatesch an de Moossmodell transferéiert;Wann et eng Operatioun ass, stoppen d'Operatioun fir no 3 Stonne Untersuchungsmodus z'erhalen, an dann an den automateschen Messinstrument iwwerginn.

Den Iwwergank vum Miessmodus zum Testmodus gëtt hei ënnen beschriwwen:

1) Fir d'éischt d'Recht-Down Reed Päif mat dem Magnéit vun der Infrarout Fernbedienung ausléisen bis d'Positioun vum Prozentsaz, de Magnéit ewech réckelen;

2) Dann ausléisen de lénks-down Reed Päif bis den LCD net weist, a réckelt dann de Magnéit ewech.Waart fir e Moment, de Staat huet schonn zu Test Modus geännert.

Mooss Modus: Miessmodus gëtt ugewannt wann de Konverter am Gebrauch ass (et gëtt Batteriesymbol op der rietser Säit vum LCD).Ënner Moossmodus kann de Konverter d'Messung vum Flow, Geschwindegkeet an eidel Päifparameter etc.

Schlofmodus:Well de Meter Fabréck versiegelt ass, ass de Konverter Schlofmodus agestallt fir Energiespueren.Den Konverter huet keen Display, keen Ausgang a wéineg Stroumverbrauch.Also d'Benotzer sollten den Konverter als 3.2 erwächen.

LCD Ausschaltmodus:Fir de Stroumverbrauch ze reduzéieren an d'Liewensdauer vum Konverter ze verlängeren, huet de Konverter LCD Shutdown Funktioun.D'Default LCD Shutdown Funktioun ass erlaabt wann de Konverter aus der Fabréck ass.Wann de Konverter um 00:00 funktionnéiert, schalt den LCD automatesch aus ouni déi normal Miess- a Kommunikatiounsfunktiounen vum Konverter ze beaflossen.Wann Dir den LCD aktivéiere wëllt, musst Dir nëmmen eng vun den zwee Flip-Schlësselen vum Konverter mam Fernmagnet ausléisen, wéi an der Figur 3.2.Wann de Benotzer dës Funktioun net wëllt benotzen, kann d'LCD-Schließfunktioun op kee Gebrauch gesat ginn.

Post Zäit: Sep-11-2023