Nei Versioun-TF1100 Serie Transit Time Ultrasonic Flow Meter

Mir hunn haaptsächlech ënnen Punkte fir eis Transitzäit Flëssegkeetsmiessinstrumenter aktualiséiert.

1. Adoptéiere méi fortgeschratt DSP Digital Signalveraarbechtungstechnologie, dynamesch Null gëtt Korrekturtechnologie genannt, d'Instrumenter Null ass méi kleng, besser linear, méi stabil Messung.
2. D'Temperaturkompensatiounsfunktioun dobäigesat;
3. Optional fir Single Channel an Dual Channels, déi aktuell Meter Genauegkeet ass bis zu 0,5% R;
4. Nei entworf Bam Menü Struktur, grouss Faarf Écran Display, méi User-frëndlech.
5. Neie Sensor Design fir méi Miessleitungen vu verschiddene Materialien unzepassen.
6. Maacht d'Flëssegkeetstemperatur vun der ursprénglecher -35-85 Grad Celsius op déi aktuell -35-200 Grad Celsius.
7. De Messsignal Histogramm gëtt ugewisen, wat fir d'Benotzer bequem ass fir op der Plaz z'installéieren an ze benotzen.

Post Zäit: Nov-05-2023