Relaisausgang fir portable Doppler Flow Meter

(Wann portable Flow Meter dës Funktionalitéit brauch, maacht w.e.g. eng Ausso wann Dir se placéiertBestellungen)
Kuckt w.e.g. op 4.3.14 Dual Relais Konfiguratioun fir Menu Configuratioun ze gesinn.
D'Relaisoperatioune gi Benotzerkonfiguréiert iwwer de Frontpanel fir am Flowrate Alarm oder Feeler ze handelenAlarm, Energieversuergung Ënnerbriechung Alarm an Totalizer Pulsatiounsperiod.D'Relais si fir 350VDC bewäertLaaschtspannung an hunn e Laaschtstroum vun 0,12A.
Fig 2.4A weist e Verkabelungsdiagramm fir den Totalisator Pulsausgangsverbindung, de Kabelklemm ass"PULSE -, +" am Haaptplat gewisen wéi Fig 2.3.
Figur 2.4B weist e wiring Diagramm fir Flux Taux Alarm, Feeler Alarm an Sender Muecht FournitureËnnerbriechung Alarm Ausgangsverbindungen, de Kabelklemm ass "RELAY -, +" am Haaptplatgewisen als Fig 2.3.
Bemierkung: Wann de Sender ugeschalt ass, ass den Ausgang "RELAY -, +" normalerweis zougemaach.De Sender Energieversuergung Ënnerbriechung Alarm Ausgang gëtt automatesch Ausgang Alarm, wann derDe Sender ass ausgeschalt, den "RELAY -, +" ännert automatesch den normale zouenen Zoustandan normalen oppenen Zoustand.

Post Zäit: Okt-08-2022