Verschidde gemeinsam Feeler Installatioun Methoden fir SC7 Serien Ultrasonic Smart Waasser Meter

1. Wann d'Installatioun, schrauwen w.e.g. d'Päifmutter mat engem Schlëssel.Benotzt keng Handhält de Plastik Këscht Kierper vun Rechner an dann benotzen d'Schlëssel d'nut, well et Schued verursaache kann.
2. Bei engem vertikalen Installatiounsszenario muss de Wärmemeter op der Flow upward riichter Päif installéiert ginn.Et wäert d'Messgenauegkeet beaflossen, souguer zu Onmoossbarkeet féieren, wann se op der Flow downward Pipeline installéiert sinn.Well d'Waasser kann d'Päif net komplett ausfëllen.
3. Installéiert w.e.g. de Flowmeter an der ënneschter Positioun wärend Dir am "U" Typ installéiert ass.Well et wahrscheinlech d'Loft an der Päif um héchste Punkt ze sammelen, verursaachtOnmoossbarkeet oder ongenau Messung.
4. Wann d'Waasser Meter horizontal installéiert ass, Wéinst LCD Gesiicht erof Installatioun wäert d'Batterie Liewen Afloss.

Post Zäit: Okt-24-2022