Wéi eng historesch Daten ginn am Ultraschallwassermeter gespäichert?Wéi kontrolléieren?

D'historesch Donnéeën, déi am Ultraschallwassermeter gespäichert sinn, beinhalt d'Stonn positiv an negativ Akkumulationen fir déi lescht 7 Deeg, déi deeglech positiv an negativ Akkumulationen fir déi lescht 2 Méint, an déi monatlech positiv an negativ Akkumulationen fir déi lescht 32 Méint.Dës Donnéeë ginn um Motherboard vum ModBus Kommunikatiounsprotokoll gespäichert.

Et ginn zwou Weeër fir historesch Daten ze liesen:

1) RS485 Kommunikatioun Interface

Wann Dir d'historesch Donnéeën liest, verbënnt den RS485 Hafen vum Waassermeter mam PC an liest den Inhalt vum historeschen Dateregister.168 Registere fir Stonneakkumulatioune fänken u bei 0 × 9000 un, 62 Registere fir deeglech Akkumulationen fänken u bei 0 × 9400 un, an 32 Registere fir monatlecht Akkumulation fänken un 0 × 9600 un.

2) Wireless Hand Lieser

Waasser Meter drahtlose Lieser kann all historesch Daten kucken a späicheren.Historesch Daten kënnen nëmmen een nom aneren gekuckt ginn, awer kënnen net gespäichert ginn.Wann historesch Donnéeën net kënne gekuckt ginn wann all historesch Donnéeën gespäichert sinn, kënnt Dir de Lieser mam PC verbannen an historesch Daten exportéieren fir se ze gesinn (historesch Donnéeën ginn am Excel Dateiformat gespäichert).

Notiz:

1. Fir Detailer, kuckt d'Handbuch vum Ultraschallwassermeter a Wireless Lieser.

2. Wann Dir kee RS485-Output oder Wireless-Lieser bestellt, stecken einfach RS485 op der Waassermeter Mainboard

Modul oder drahtlose Modul, kann déi gespäichert historesch Daten liesen.

Post Zäit: Mee-13-2022