Wat sinn d'Installatiouns Schrëtt fir V, W, Z an N Transducer Montage Method?

Fir eisen TF1100-CH Handheld Flow Meter, d'Installatioun wéi gefollegt.
Wann Dir V oder W Method benotzt transducers installéieren, installéiert déi zwee transducers op der selwechter Säit vun Pipeline.
1. Connect d'Ketten a Fréijoer.
2. Lay op genuch couplant op der transducer.
3. Connect der transducers Kabel.
4. Gitt d'Applikatiounsparameter am Sender un fir den XDCR Abstand am Menü 25 ze kréien.
5. Installéiert a fixéiert d'Transducer op der Lineal mat Knurledschrauwen.( Notéiert wann de falsche Raum applizéiert gëtt, d'Messung feelt oder d'Miessung wäert falsch Wäerter hunn)
6. Fixéiert d'Transducer mat de Ketten a Quellen.
7. Gitt d'Transducer op d'Päif un, andeems d'Knurled Schraube ugepasst gëtt, bis de Transducer liicht op d'Päif gedréckt gëtt.
Installatioun Schrëtt fir Z an N Transducer Opriichte Method
Wann Dir Z- oder N-Methode benotzt fir Transducer z'installéieren, installéiere déi zwee Transducer respektiv op de Géigendeel Säiten vun der Pipeline.Installatioun Schrëtt sinn déi selwecht wéi fir W a V transducer Opriichte Method ouni Lineal.
Wann d'Installatioun fäerdeg ass, gëtt et wéi follegt gewisen:
Notizen:
1. Gläichgewiicht verbreet couplant op Mooss Säit vun transducer, an dann transducer an Klammer aus breetsäit, sécherstellen Pipeline an transducer gutt Kopplung hunn.
2. Maacht net iwwer d'Kupplungsextrusioun ze verhënneren.
3. Vergewëssert Iech datt déi zwee Klammeren op der selwechter axialer Uewerfläch sinn.

Post Zäit: Mar-22-2022