Wat muss oppassen wann Dir e magnetesche Flowmeter installéiert?

Elektromagnetesch Flowmeter an der Installatioun an der Notzung vum Prozess ginn et e puer Probleemer, wat zu Miessproblemer féiert, de gréissten Deel vum Grond ass datt de Flowmeter an der Installatioun an d'Inbetriebsproblemer, dëst sinn d'Schlësselfaktoren vum Echec.

1. Op der Upstream-Säit vum Flowmeter, wann et Ventile, Ellbogen, Dräi-Wee-Pumpen an aner Spoiler sinn, soll d'Front riichtaus Päif Sektioun méi grouss sinn wéi 20DN

2, d'Installatioun vum elektromagnéitesche Flowmeter, besonnesch de Polytetrafluoroethylen-Fiedermaterial Flow Timing, d'Bolzen, déi déi zwee Flanges verbannen, sollten oppassen op eenheetlech Spannungen, soss ass et einfach d'Polytetrafluorethylen-Fusioun ze zerbriechen, mat engem Dréimomentschlüssel.

3, wann d'Pipeline stray aktuell Stéierungen, Raum elektromagnetesch Welle oder grouss Motor Magnéitfeld Stéierungen.Sträifstrouminterferenz a Pipelines gëtt normalerweis zefriddestellend gemooss mat gudden individuellen Buedemschutz.Wéi och ëmmer, wann d'Pipeline e staarke Stroumstroum huet kann net iwwerwonne ginn, ass et néideg Moossnamen ze huelen fir de Flowsensor an d'Pipeline ze isoléieren.Raum elektromagnetesch Welleninterferenz gëtt allgemeng duerch Signalkabel agefouert, deen normalerweis duerch eenzeg Schicht Schirm geschützt ass.

4, normalerweis elektromagnetesch Flow Meter hunn och Schutzniveau Ufuerderunge, normalerweis integréiert Schutzniveau ass IP65, Split-Typ ass IP68, wann de Client Ufuerderunge fir d'Instrumentinstallatiounsëmfeld, Installatiounsplaz an ënnerierdesche Wells oder aner naass Plazen huet, ass et recommandéiert datt d'Clienten wielt opzedeelen Typ.

5, fir d'Stéierung vum Signal ze vermeiden, muss d'Signal tëscht dem Sender an dem Konverter mat engem geschirmtem Drot iwwerdroen ginn, de Signalkabel an d'Energielinn sinn net erlaabt parallel an der selwechter Kabelstahlpipe ze setzen, d'Signal Kabellängt däerf normalerweis net méi wéi 30m sinn.

6, fir sécherzestellen, datt d'elektromagnetesch Flux Sender Mooss Rouer mat der gemooss mëttelfristeg gefëllt ass, ass et recommandéiert vertikal ze installéieren, Flux vun ënnen bis ënnen, virun allem fir flësseg-fest zwee-Phase Flux, muss vertikal installéiert ginn.Wann nëmmen horizontal Installatioun op der Plaz erlaabt ass, suergen datt déi zwee Elektroden am selwechte horizontale Plang sinn.

7, wann d'gemooss Flëssegkeet Partikelen dréit, wéi d'Miessung vu Schlamm, Kläranlag, etc., muss den elektromagnéitesche Flowmeter vertikal installéiert ginn, an de Flow vun ënnen bis ënnen halen, fir datt den elektromagnetesche Flowmeter ëmmer voller Rouer ass, awer och kann effektiv d'Erscheinung vu Blasen reduzéieren.

8. D'Flowrate vum elektromagnetesche Flowmeter ass am Beräich vun 0,3 ~ 12m / s, an den Duerchmiesser vum Flowmeter ass d'selwecht wéi dee vum Prozesspipe.Wann de Flowrate an der Pipeline niddereg ass, kann et net den Ufuerderunge vum Flowmeter fir de Flowrateberäich entspriechen, oder d'Miessgenauegkeet ass net héich an dësem Flowrate, probéiert de Flowrate lokal am Instrument Deel ze erhéijen, an adoptéiert de Schrumpfröhre Typ.

9, elektromagnéiteschen flowmeter kann an engem riichtaus Päif installéiert ginn, kann och op engem horizontal oder inclined Päif installéiert ginn, mee verlaangt d'Mëtt Linn vun den zwou Elektroden an engem horizontal Staat gin.

10, elektromagnetesche Flowmeter an der spéider Notzung vum Prozess fir d'Instrument regelméisseg ze botzen, kontrolléiert regelméisseg de Problem vum Flowmeter:

(1) Elektromagnetesch Flowmeter Sensor Elektroden Verschleiung, Korrosioun, Leckage, Skaléieren.Besonnesch fir ausfälleg, liicht kontaminéiert Elektroden, déi fest Phase vun der net propperer Flëssegkeet enthalen;

(2) excitation coil Isolatioun Réckgang;

(3) D'Isolatioun vum Konverter reduzéiert;

(4) Converter Circuit Echec;

(5) D'Verbindungskabel ass beschiedegt, kierzlech a fiicht;

(6) Nei Ännerungen an Instrument Betribssystemer Konditiounen sinn net ausgeschloss.

Post Zäit: Dez-04-2023