op wéi eng Punkte solle mir virun der Installatioun oppassen?

Ultrasonic Flowmeter ass einfach en Instrument dat de Flëss vu Flëssegkeet moosst andeems den Effekt vum Flëssegkeetsfloss op Ultraschallimpulsen erkannt gëtt.Et gëtt wäit an der Kraaftstatioun, Kanal, kommunaler Industrie a Kläranlag Industrie benotzt.

D'selwecht wéi den elektromagnetesche Flowmeter, den Ultraschallflowmeter gehéiert zum éischte Flowmeter, dee gëeegent ass fir Probleemer ze léisen wéi d'Messungsschwieregkeeten, besonnesch bei der Messung vu grousse Oflaf huet e ganz prominent Virdeel.

Ultrasonic Flowmeter als Pipeline Online Kalibrierungsinstrument mat groussen Duerchmiesser, am Verglach mat aneren Instrumenter, huet offensichtlech Virdeeler:

(1) Gutt Stabilitéit, niddereg Ënnerhalt Taux, keng bewegt Deeler;

(2) Einfach ze installéieren, droen, etc .;

(3) Keen Drockverloscht, wäert de Flux net behënneren;

(4) Out-of-Pipe Installatioun Kalibrierung kann duerchgefouert ginn, virausgesat datt et den normalen Operatioun vum Instrument ënner Test net beaflosst.Op der Basis fir d'Messgenauegkeet ze garantéieren, verbessert den Ultraschallflowmeter effektiv d'Waasseriwwerdroungseffizienz vum Päifennetz.

Ultrasonic Flowmeter schützt net nëmmen raisonnabel a wëssenschaftlech Waasserressourcen, awer quantifizéiert och déi bezuelte Notzung vu Waasserressourcen zu engem groussen Ausmooss, a schützt och d'Interesse vu béide Säiten mat Waasseraufnahme, reduzéiert d'Käschte vun der Entreprise Inspektioun, sou datt déi periodesch Verifizéierung vun groussen Duerchmiesser Waasser Flowmeter gëtt eng Realitéit.

Ultrasonic Flowmeter besteet aus zwee Schlësselkomponenten, e Transducer an en Ultrasonic Transducer, déi op der Messpipe installéiert sinn.Extern Clamp-Typ Ultrasonic Flowmeter ass en typesche Vertrieder vum Ultrasonic Flowmeter, extern Clamp-Typ Ultrasonic Flowmeter soll d'Feldsituatioun virun der Installatioun verstoen, haaptsächlech déi folgend Aspekter abegraff:

1. Wéi vill ass d'Distanz tëscht dem Sensor an dem Host?

2, Päif Liewen, Päif Material, Päif Mauer deck an Päif Duerchmiesser;

3, d'Art vu Flëssegkeet, ob et Gëftstoffer, Blasen enthält an ob d'Röhre voll ass;

4, Flëssegkeetstemperatur;

5, ob d'Installatioun Site Interferenz Quellen huet (wéi Frequenz Konversioun, Héich Volt Kabel Terrain, etc.);

6, de Host gëtt véier Saisonstemperatur plazéiert;

7, d'Benotzung vun der Energieversuergungsspannung ass stabil;

8, ob de Besoin fir Fernsignaler an Typen.

Déi korrekt Installatioun ass eng wichteg Viraussetzung fir den normale Fonctionnement vun der Clamp op Ultrasonic Flowmeter, déi net ignoréiert ginn!

Post Zäit: Sep-04-2023